Aarni ilmoittautui in

Aarni P purjehtii Zoomilla

Ahti

Nähdään aamulla Pyysaaressa 9:30!

Onni ilmoittautui in

Treenit oli säävarauksella, että pidetäänkö nämä tänään?

Joonatan

Varmistan nyt vielä, että olihan nämä maanantain 4.10. harjoitukset vielä purjehdusta Pyysaaressa vaikka Nimenhuudossa onkin jo merkattu sisätreeneiksi?

Ahti

Maanantaina on siis sisätreenit Laajasalon alakoululla kuten nimenhuudossa mainitaan! Torstaina vesitreenit! (Aiempi viesti siis että sali ei olisi normaalisti käytössä peruttiin).

Joonatan

Hyvä juttu! Oli siis vain pieni väärinymmärrys kun viikko sitten juteltiin maanantain treeneissä. Millaisella varustuksella ja vaatetuksella talvitreeneihin olisi hyvä tulla?

Ahti

Koulujen koronarokotuksista johtuen (salivaraukset) talvitreenien aloitus siirtyy viikolla. Pidetään viikolla 40 vielä vesitreenit jos sää suosii!

Ahti

Ilmoittautuminen tapahtumaan: https://portal.manage2sail.com/fi-FI/login/event-3c9d4009-0115-4ec4-9b9c-91d1ed8c227f/signin

Palvelussa luodaan ensin omat ilmoittajan tiedot, sekä purjehtijan tiedot, ellei näitä ole luonut jo aiemmin manage2sail:iin. Sen jälkeen ilmoitetaan purjehtija tapahtumaan. Sama ilmoittaja voi ilmoittaa useampia purjehtijoita, kun on ilmoittanut yhden löytyy vaihtoehto tee uusi ilmoittautuminen.

Ilmoittautuessa valitaan seura listalta haun avulla "HTPS". Seura asetetaan erikseen purjehtijalle ja lisäksi venettä ilmoittaessa veneelle, veneen kippariksi asetetaan jokin purjehtija.

Ilmoittautuminen seuraavilla purjenumeroilla:

Nemo: FIN 957